זהו מלון משפחתי עם נוף משגע של ההרים הנשקף מן הטרסה ומיקום מושלם ורגע במרכז עמק Ziller שבמאיירהופן, 73 קילומטרים משדה התעופה של אינסבורק וממש 10 דק' הליכה מפקנבאן- תחנת הרכבל. אגב, למי שנרתע מהליכה בקור, האוטובוס לאתר הסקי מגיע ממש עד פתח המלון.
כל חדרי המלון מרוהטים בסגנון המקומי הקלאסי, סגנון האלפים של טירול אבל כוללים גם טלוויזיה (עם מסך שטוח)+ כבלים וחדר רחצה פרטי. שימו לב, ישנם במלון חדרים מיוחדים לסובלים מאלרגיות כך שאם זה רלוונטי עבורכם, מומלץ בחום לברר בעניין.
המקום גם מציע אורחות בוקר עשירות במיוחד על מנת שתוכלו למלא את הגוף באנרגיה לקראת החוויה היומית וגם במקרה זה, מושם דגש על האוכל המקומי בתפריט. אגב, למי שמעוניין ניתן לשלם תוספת מחיר ולקבל אירוח על בסיס חצי פנסיון, כאשר הארוחות מוגשות במלון קרוב.
מלבד החדרים, המלון מציע עוד מספר אטרקציות כלולות ומדליקות במיוחד כמו חדר משחקים לילדים, סאונה, מרפסת שמש, טיולי סוסים (רלוונטי בעיקר בעונות החמימות יותר) ועוד. פקידי הקבלה ישמחו לעמוד לרשותכם והם דוברים אנגלית, צרפתית, גרמנית ואיטלקית- לנוחותכם. אגב, המלון מציע גם חניה ציבורית ואינטרנט אלחוטי בחינם.